Escape Rooms

Escape rooms voor in de klas, over energie, batterijen, carnaval, Romeinen of de lockdown

Escape Room BatterijenJe gooit een batterij in het inzamelvat op school. En dan zie je dat er iets achter de ton ligt. Zodra je erachter komt wat het is, beland je in "de reis van de batterij".
Leeftijd: 9-12 jaar
Escape Room BatterijenDe reis van de batterij
Escape Room WarmtenetIedereen heeft het erover: morgen wordt het ijzig koud!
Op zich niet zo erg, maar morgen wordt het gas afgesloten op school. Je enige kans op een warm lokaal morgen, is vandaag nog zorgen dat de school op een andere manier verwarmd gaat worden.
Leeftijd: 9-12 jaar
Escape Room EnergieSluit de school aan op het warmtenet
Escape Room Energie Je zit op school. Helemaal alleen. Je was nog even naar de wc en nu is iedereen weg. Je rent naar de voordeur. Dicht! Er zit een grote knop naast de deur, je drukt erop... Niks .... Hoe kom je hier weg?
Leeftijd: 9-12 jaar
Escape Room EnergieOntsnap uit de school
Escape Room Carnaval Op zolder vind je een kist. 'Carnaval' staat erop. Maak 'm open en los de raadsels op. Zo ontdek jij alles wat je nodig hebt voor een top carnavalsfeest!
Leeftijd: 7-9 jaar
Escape Room CarnavalMaak je klaar voor carnaval
Escape Room Lockdown Je zit thuis. Net als iedereen. Je herinnert je oude aantekeningen van je oma over medicijnen en vaccins. Je besluit haar aanwijzingen te volgen en gaat op onderzoek uit. Misschien vind jij een vaccin en beƫindig jij de lockdown!
Leeftijd: 9-12 jaar
Escape Room LockdownStop de lockdown
Escape Room RomeinenJij bent een gladiator. Net als de meeste gladiatoren heb je er niet vrijwillig voor gekozen om dit te doen. Aan jou nu de taak om lef te tonen! Kies voor je vrijheid, ontsnap uit de wrede gladiatorenwereld en leid een volwaardig Romeins leven.
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Escape Room RomeinenOntsnap uit de gladiatorenwereld

Kosten

Gratis

Onderwijsniveaus

  • Basisonderwijs 4 - 8
  • Buitenschoolse opvang 4 - 8