Natuur en milieu

Leuke activiteiten voor thuis

NatuurlesVeel kinderen zijn dol op dieren. Maar, zijn ze zich ook bewust dat dieren afhankelijk zijn van elkaar om te overleven? Met het werkblad en informatieblad leren ze alles over dieren, hun onderlinge relatie en het belang van biodiversiteit. En help de egel door een huisje voor hem te bouwen!
Leeftijd: 8-11 jaar
Werkblad natuurlesInformatieblad natuurlesInstructieblad egelhuisTim zoekt de koeDagelijks eten of drinken kinderen verschillende zuivelproducten: (drink)yoghurt, boter, allerlei soorten kaas, vla en melk natuurlijk. In dit digitale prentenboek gaat Tim op zoek naar de koe op zijn melkpak en ontdekt waar zuivel vandaan komt.
Leeftijd: 4-7 jaar
Luisterboek Tim zoekt de koeSchone buurtTussen de buien door even naar buiten? Neem alle buurtkinderen mee en schoon de buurt gelijk een beetje op! Met een afvalzak mee en handschoenen aan helpen jullie de natuur een handje. Voor jonge kinderen zijn er bovendien leuke Supporter van Schoon-kleurplaten. En voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn er superleuke puzzelboekjes. Voor als het toch met bakken uit de hemel komt.
Leeftijd: 4-12 jaar
Supporter van Schoon-kleurplatenKlasseBoekjes Afval