Email niet leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.
Special NOT 27 t/m 31 januari 2015

Kom naar onze stand op de NOT

Maak kans op tickets voor de Efteling

Zoals altijd staat Podium voor Onderwijs ook dit jaar weer op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT). Van 27 tot en met 31 januari is de Jaarbeurs in Utrecht hét middelpunt voor onderwijsprofessionals. Je vindt ons in Hal 8, stand F051. Onze stand is het snelst te bereiken via Entree VO.

Lesgeven over water? Zuivel? Waterbeheer op een bijzondere plek? Kom langs in onze stand en bekijk al onze nieuwste educatieve materialen, van online lesmateriaal tot games en apps, van voorschoolse educatie tot mbo. Probeer onze digibordmodules uit én neem direct leuke materialen mee. Kom je langs dan hebben we een verrassing voor je en maak je kans op Efteling tickets!

Naar de NOT maar nog geen kaartje? Registreer je dan gratis via deze link.

Veel nieuwe leermiddelen

Direct inzetbaar in de klas

Op onze stand kun je kennis maken met een aantal nieuwe, veelal gratis, materialen. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk ze vast hiernaast.

Kom je niet naar de NOT of wil je direct aan de slag met een onderwerp of project? Bekijk dan alle materialen op www.podiumvooronderwijs.nl/not2015.

Podium voor Onderwijs

Onze website biedt gevarieerd didactisch materiaal over maatschappelijke thema's als sport, gezondheid, natuur en milieu, cultuur, techniek en economie. Het materiaal is flexibel van opzet, zowel in tijdsduur als werkvormen. Alle middelen worden in opdracht ontwikkeld.

Lesmateriaal op de NOT

Boekje Dora en Diego

Boekje en stickervel om samen met peuters en kleuters stap voor stap de wereld te ontdekken. Voor kinderen van 2-5 jaar.
Direct kosteloos bestellen

Magazines over zuivel

Twee nieuwe gratis zuivelmagazines van de Nederlandse Zuivel Organisatie. Voor groep 5/6 en 7/8.
Lees meer

Droppie Water in de klas

Interactieve lesmodule over water, geschikt voor digibord en tablet. Voor groep 3 t/m 8. Ontwikkeld in opdracht van de Nederlandse Waterschappen.
Lees meer

Woudagemaal, werelderfgoed

Educatief materiaal over het Woudagemaal in Lemmer. Het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld heeft een prachtig informatiecentrum voor schoolklassen. Vanaf bovenbouw basisonderwijs.
Lees meer

WaterWise

Digitale lesmodule over de taken van het waterschap, voor de onderbouw voortgezet onderwijs.
Lees meer

Het Keringhuis

In Hoek van Holland ligt de Maeslantkering, het sluitstuk van de Deltawerken. In het naastgelegen Publiekscentrum Water is een interactieve expositie over hoogwaterbescherming met rondleidingen op maat. Vanaf bovenbouw basisonderwijs.
Lees meer

Trammenland

Interactieve lesmodule over verkeersveiligheid, verkeersregels en risicovolle verkeerssituaties. Voor groep 7/8 en onderbouw voortgezet onderwijs.
Lees meer

About You

Lesmateriaal over de puberteit met gratis proefpakketjes maandverband voor de leerlingen. Voor klas 1 en 2. Lees meer

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.
Klik hier om deze nieuwsbrief drie keer per jaar te ontvangen.